شیوه تهیه لازانیا در تابه

مجموعه: غذای ملل تعداد بازدید: 17
شیوه تهیه لازانیا در تابه

وب سایت روزیاتو: بعد از پخت اولیه لازانیا، تابه ی حاوی غذا به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار داده می شود تا نودل های لازانیا پخته و پنیرها آب شوند. اما شما می توانید به جای این کار، شعله گاز را کم کرده و درب تابه را گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه آن را بپزید.
 
مواد لازم:

  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن کانولا
  •     ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  •     ۱ قاشق چایخوری نمک
  •     ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     ۲ حبه سیر خرد شده
  •     ۱ عدد پیاز متوسط
  •     ۲ پیمانه مارینارا
  •     ۶ تا ۷ ورقه خام لازانیا
  •     ۱ پیمانه پنیر ریکوتا
  •     ۱ پیمانه پنیر موزارلا
  •     ۲ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
 

شیوه تهیه:

۱-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
 
۲-روغن را در تابه روی گرما بسیار داغ کنید.
 
۳-گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و تفت دهید. سیر و پیاز را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا پیازها شفاف شوند. در این مرحله، یک پیمانه سس مارینارا به مواد اضافه کنید و آنها را تا زمانی تفت دهید که آب مواد کشیده شود.
 
۴-با استفاده از یک قاشق بزرگ، مخلوط گوشت را در یک طرف تابه جمع کنید تا جا برای قرار دادن ورقه های لازانیا باز شود. همه ورقه ها را در زیر مواد قرار دهید و سطحشان را با گوشت بپوشانید.
 
۵-سپس یک لایه دیگر ورقه لازانیا بچینید. یک لایه سس مارینارا بریزید.
 
۶- پنیر ریکوتا را ریخته و سطح آنها را صاف کنید. روی آن، پنیر موزارلا و ریحان را اضافه کرده و آنها را به مدت ۲۵ دقیقه در فر با گرما ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید.



منبع برترین ها

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “شیوه تهیه لازانیا در تابه”

این سایت را در گوگل محبوب کنید: