شیوه تهیه اشپیل شور

مجموعه: غذای ایرانی تعداد بازدید: 5
شیوه تهیه اشپیل شور

وب سایت آکاایران: اشپیل در واقع همان تخمِ ماهی سفید است که به چهره بسیار متداول در استانهای شمالی کشور مورد استفاده قرار میگرد.
مواد لازم:
 
  • نمک ۲ پیمانه
  • اشپیل (خام و متعلق به ماهی سفید) ۲ عدد
 

شیوه تهیه:
 
برای تهیه اشپل شور بعد از خرید اشپیل آن را میشوییم به طوری که کیسه آن آسیب نبیند سپس آن را خشک کرده و ۲ برگه A4 را در ته ظرف پسندیده و در دار انداخته و یک لایه نمک به قطر دو سانتی متر می پاشیم و اشپیل را روی آن قرار می دهیم و بقیه نمک را روی اشپیل می پاشیم طوری که اشپیل دیده نشود و کاملا نمک اندود شود. دو ورق A4 دیگر را روی اشپیل قرار می دهیم، در ظرف را بسته بعد از ۱۰ روز در دمای معمولی اشپیل آماده مصرف می باشد.
 
نکات:
 

۱. اشپیل در استان گیلان در کنار اغلب غذاها مانند: میرزاقاسمی، باقلا قاتق ،گل در چمن و… مصرف می شود.
 
۲. اشپل شور به علت نمک بسیار معمولا به مقدار کم و با غذا مصرف میشود ولی پیش از مصرف آن بهتر است نمک زیادی آن را بگیریم. برای گرفتن شوری اشپیل آن را در یک ظرف روی بخار آب قرار داده (به طریق بن ماری) بعد از ۲۰ دقیقه بر می داریم.



منبع برترین ها

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “شیوه تهیه اشپیل شور”

این سایت را در گوگل محبوب کنید: