آموزش تصویریِ کاپ کیک شکلاتی و مغزدار

مجموعه: دسته‌بندی نشده تعداد بازدید: 44 تاریخ انتشار: سه شنبه ۲۱ دی ۹۵ نویسنده: رضا حیدرزاده
آموزش تصویریِ کاپ کیک شکلاتی و مغزدار

وب سایت سوران: کاپ کیک شکلاتیِ مغزدار، کاپ کیکی فوق العاده خوش مزه است که به هیچ عنوان نمی توانید از آن بگذرید. ما هم شیوه تهیه آن را به شکل مرحله به مرحله برایتان قرار داده ایم.
 
مواد لازم:

  • آرد ۱ و ۱ سوم لیوان
  • شکر ۳ چهارم لیوان
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • کره ۱۵۰ گرم
  • شیر  نصف لیوان
  • بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری
  • نمک ۱ هشتم قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری

 

مواد مغز کاپ کیک :
 
  • کره ۲۰۰ گرم
  • شکر ۱ ونیم لیوان
  • پودر قند ۱ ونیم لیوان
  • شیر  3 قاشق غذاخوری
  • آرد ۱ و ۱ چهارم لیوان
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • چیپس شکلاتی نصف لیوان
  • اسانس وانیل چند قطره

شیوه تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز وانیلی و رویه ویژه

شیوه تهیه مغز کاپ کیک:

ابتدا نیمی از کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.نصف شکر را به کره نرم شده اضافه کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید سپس نصف شیر را اضافه کرده و باز مخلوط کنید.آرد و نمک را مخلوط کرده و ۲بار الک کنید و کم کم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید و در انتها چیپس شکلاتی را به مواد اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید.
با قاشق از مقداری از خمیر را بردارید و به شکل گرد حالت دهید ، مواد را داخل قالب های کاپ کیک بگذارید ، روی قالب را با نایلون پوشش دهید و حداقل ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد خوب سرد و سفت شوند.

شیوه تهیه رویه کاپ کیک:

برای تهیه کرم روی کاپ کیک باقی مانده کره و شکر را داخل ظرفی بریزید و با همزن به خوبی بزنید تا نرم و یکدست شود سپس پودر قند ، باقی مانده شیر ، نمک و مقداری وانیل اضافه کنید ، بزنید تا بافتی مانند خامه پیدا کند.کرم را تا زمان آماده شدن کیک در یخچال قرار دهید.

شیوه تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز وانیلی و رویه ویژه

شیوه تهیه کاپ کیک:

ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس همراه با شکر ۳ دقیقه بزنید تا به خوبی یکنواخت شود، تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و بزنید.
آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و ۲بار الک کنید ، شیر و وانیل را نیز مخلوط کنید سپس مخلوط آرد و شیر را کم کم به مواد دیگر اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا خمیر کیک یکدست شود.
قالب های کاپ کیک را از یخچال خارج کنید و مایه کیک را روی مواد میانی که در یخچال استراحت داده بودید بریزید ، با قاشق مغز را به سمت پایین هدایت کنید ، با مایه کیک روی مواد میانی را بپوشانید سپس قالب را داخل فر که از پیش روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کیک ها پخته و طلایی شوند ، بعد از پخت آن را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا خوب سرد شود سپس با کرم وانیلی و شکلات چیپسی و … تزیین و سرو کنید.

شیوه تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز وانیلی و رویه ویژه
 
شیوه تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز وانیلی و رویه ویژه 
 
شیوه تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز وانیلی و رویه ویژه 
 
شیوه تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز وانیلی و رویه ویژه

نکات:

۱)بهتر است مواد مغز کاپ کیک را از شب پیش داخل یخچال قرار دهید.
۲)برای مخلوط کردن مواد کاپ کیک مقداری آرد و مقداری شیر را اضافه کرده و هم بزنید و دوباره مقداری آرد و مقداری شیر را اضافه کنید و به همین چهره انجام دهید تا مواد تمام شوند ، دقت کنید که با آرد آغاز شود و با آرد به پایان برسد.
۳)در چهره گرایش مواد کاکائویی را کمتر داخل قالب بریزید تا مغز کاپ کیک مشخص باشد.

[ad_2]

منبع برترین ها

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش تصویریِ کاپ کیک شکلاتی و مغزدار”

این سایت را در گوگل محبوب کنید: