مصرف اسیدفولیک در بارداری، دلیل اهمیت

بارداری و کودک یاری 45 دوشنبه ۹ اسفند ۹۵ رضا حیدرزاده
مصرف اسیدفولیک در بارداری، دلیل اهمیت

برای کاهش موارد اختلالات لوله های عصبی درجنین مانند اسپاینابیفیدا (اختلال مهره های کمری وخاجی)مصرف اسیدفوایک به مقدار ۴۰۰ میکروگرم توسط انجمن کودکان امریکا در زنان حامله توصیه می گردد. اگرچه بعضی از مواد غذایی حاوی اسیدفولیک هستند ولی هرگز مقدارشان به ۴۰۰ میکروگرم نمی رسد. بنابراین این انجمن توصیه به مصرف مولتی ویتامین در خانم حامله که محتوی ۴۰۰ میکروگرم باشد. مطالعات مختلف نشان داده اند مصرف این مقدار دارو احتمال این نواقص عصبی را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

مشاوره با پزشک درمورد استفاده از داروی اسیدفولیک
زنانی که در معرض ریسک بالای بیماری نواقص لوله های عصبی اند مانند زنانی که زایمان مورد مشابه این بیماری داشتند افرادی که دیابت یاداروی ضد صرع مصرف می نمایند باید با پزشک خود درمیان بگذارند. دراین گروه توصیه می شود ۱ ماه قبل از حاملگی تا ۳ ماه بعد از آن مقداری حدود ۴۰۰۰ میکروگرم باید مصرف نمایند. ولی زنان حامله هرگز نباید این مقدار از اسید فولیک را به شکل مولتی ویتامین بگیرند بدلیل اینکه باعث مسمومیت با ویتامین ها خواهد شد.



منبع سایت نی نی بان

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
حتما بخوانید:   رشد قد کودکان، جدول محاسبات/ صدای دکتر

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “مصرف اسیدفولیک در بارداری، دلیل اهمیت”