غذای محلی دامغان؛ خورش گردو اسفناج

دسته‌بندی نشده 61 شنبه ۱۱ دی ۹۵ رضا حیدرزاده
غذای محلی دامغان؛ خورش گردو اسفناج

 

خورش گردو اسفناج، یکی از خورش های ویژه شهر دامغان است که می توانید تفاوت مزه را در آن کاملا احساس کنید. این غذا پایه ای با مزه شیرین دارد، بنابراین بهتر است از رب انار شیرین استفاده کنید.
مواد لازم:
  • روغن به میزان لازم
  • گردو ۴۰۰ گرم
  • اسفناج ۱ کیلو
  • گوشت (خورشتی) نیم کیلو
  • رب انار ۱ لیوان
  • پیاز ۱ عدد
  • نمک به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم

شیوه تهیه:

۱-ابتدا پیاز را ریز خرد کرده یا رنده بزنید.سپس گوشت را به چهره خورشتی خرد کرده و به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد زردچوبه و فلفل را به آن بیفزایید.
۲-مقداری آب به مواد بیفزایید و شعله را بسیار کنید تا به جوش آید.گردو را آسیاب کرده و به مواد بیفزایید.سپس اسفناج را شسته، خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم و همراه با رب انار به خورش اضافه کرده، نمک آن را به دلخواه به آن می افزاییم و فرصت می دهیم تا خورش جا بیفتد.

منبع برترین ها

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
حتما بخوانید:   ابزار تازه فیسبوک آمده که با روش سنتی احراز هویت دو فاکتوره جایگزین شود

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “غذای محلی دامغان؛ خورش گردو اسفناج”